Viihtyisä kahvila-leipomo Haminan keskustassa

Kahvila Raatihuone tarjoaa kahvila-leipomon palvelut Haminassa. Kahvilassamme pääset nauttimaan erilaisista herkuista, kuten kaneli- ja voisilmäpullista, munkkirinkeleistä sekä erilaisista suolaisista leivonnaisista ja juustokakuista. Kysy myös kausimakuja!

Saat meiltä myös tilauksesta valmistettuja suolaisia piirakoita, juustokakkuja, voileipä- ja täytekakkuja sekä pullia. Tervetuloa nauttimaan maukkaista herkuista kahvilaamme!

Kysy lisää

Laadukkaat kahvila-leipomon herkut

Kahvila Raatihuone tarjoaa herkullisia kahvila-leipomon tuotteita. Voit tilata meiltä suussa sulavia voileipäkakkuja ja täytekakkuja eri makuvaihtoehdoilla. Suosittelemme myös kokeilemaan meheviä pulliamme, kuten kaneli-, voisilmä- ja rahkakreemipullia sekä vastapaistettuja munkkirinkilöitä. Lisäksi valikoimastamme löytyy herkullisia lihalevypiirakoita, kaalipiirakoita ja lohipiirakoita.

 

Tule käymään kahvilassamme tai ota meihin yhteyttä tehdäksesi tilauksen!

Tule nauttimaan tuoreesta kahvista ja leivonnaisista Kahvila Raatihuoneeseen

Kahvila Raatihuone tarjoaa laadukasta palvelua ja herkullisia leivonnaisia maukkaan kahvin kera. Käytössämme ovat Paulig Porvoon hiilineutraalin paahtimon laadukkaat kahvituotteet. Pyrimme aina tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja palvelua, jotta asiakkaamme voivat nauttia täysin siemauksin. Tervetuloa herkuttelemaan Kahvila Raatihuoneeseen!

Yhteystiedot